Doorzoeken van alle persberichten
09-05-2016
Bewust je frisdrank kiezen? PLUS helpt!
Hulp nodig bij het kiezen van de juiste frisdrank? Voortaan vinden klanten van PLUS naast de vrolijke verpakkingen ook extra informatie in de kleuren blauw, geel en oranje.
06-05-2016
Angry Birds bij PLUS: stapel ze allemaal
Je kent ze vast wel: de kleurrijke vogeltjes die je met een katapult wegschiet om varkens uit te schakelen. Precies, Angry Birds.
14-04-2016
Alle PLUS winkels klimaatneutraal
Alle 262 PLUS supermarkten zijn voortaan klimaatneutraal. Daarmee is PLUS de eerste retailer in Nederland. PLUS zet zich al jaren in om de winkels energiezuiniger te maken en vergroend al sinds 2011 haar stroom 100%; de laatste drie jaar is daarbij bewust gekozen voor Europese windenergie.
06-04-2016
PLUS kiest voor goed eten: voor iedereen elke dag
PLUS kiest voor een vernieuwde communicatiestrategie. Waar de supermarktorganisatie zich de afgelopen jaren vooral focuste op het vergroten van de herkenbaarheid van PLUS als merk, richt zij zich vanaf nu meer op de inhoud.
31-03-2016
PLUS breidt assortiment Fairtrade koffie uit met klimaatneutrale varianten
PLUS breidt haar assortiment Fairtrade-koffie verder uit met acht klimaatneutrale varianten. Met deze klimaatneutrale koffiesoorten neemt PLUS haar verantwoordelijkheid om de productie van koffie blijvend te garanderen.