Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Boodschappen bestellen bij PLUS

Eenvoudig je boodschappen online bestellen. Wij bezorgen je bestelling tot in de keuken. Extra snelle levering? Bestel je boodschappen met PLUS Express en je ontvangt je bestelling over 2 uur op jouw adres. Verzorg je de zakelijke lunch op de afdeling of organiseer je een bedrijfsborrel? Ook voor een zakelijke bestelling kun je bij ons terecht.

Zo werkt boodschappen bestellen bij PLUS

1. Selecteer jouw winkel
2. Bezorgen of ophalen?
3. Verzamel boodschappen
4. Wij gaan aan de slag! 

Ontdek de voordelen van online boodschappen bestellen

  • Bezorgen of ophalen wanneer het jou uitkomt
  • We hanteren een minimaal bestelbedrag van maar 25 euro
  • Versproducten van hoge kwaliteit, verzameld in jouw lokale PLUS
  • Bestel eenvoudig op plus.nl of met de PLUS app

Bestel jouw boodschappen online

Bezorgen

  • Geen zin om te sjouwen?
  • Wij bezorgen je bestelling thuis wanneer het jou uitkomt.
Lees meer over bezorgen

Ophalen

  • Wij zetten je bestelling klaar bij jouw PLUS.
  • Wel zo makkelijk! Je kunt je boodschappen ophalen bij het PLUS Ophaalpunt.
Lees meer over ophalen

PLUS Express

  • Extra snel je boodschappen in huis?
  • PLUS Express: over 2 uur op jouw adres. Voor zowel bezorgen als ophalen.
Lees meer over PLUS Express

Betrouwbare service

Om de kwaliteit van ons online bestelproces te waarborgen werken wij samen met beoordelingssite Kiyoh**. Bestel nu en oordeel zelf.

Beste Webshop Award

Yes! We hebben de ABN AMRO Webshop Award 2021-2022 in de categorie supermarkten in ontvangst mogen nemen. Deze award laat zien dat klanten online bestellen op plus.nl of met de PLUS app als erg prettig ervaren. Daarnaast wordt de invulling van lokale ondernemers in hun eigen marktgebied enorm gewaardeerd. PLUS fans, bedankt voor het stemmen! 

**Wij verzamelen reviews via het platform van Kiyoh. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van Kiyoh.