Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Vicente Gandia Patacona Garnacha product foto
OP = OP
Vicente Gandia

Patacona Garnacha

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 6,65)
4.99 499
2e
HALVE
PRIJS

Actie: Spaanse wijnen

Alle flessen à 75 cl of 1 liter, combineren mogelijk, M.u.v. PLUS Biologische wijn, Op=Op
Deze actie loopt van zo 25 sep tot en met za. 01 okt.

Handige informatie over dit product

In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Valencia is een traditioneel wijngebied aan de oostkust van Spanje waar nu ook heel modern gewerkt wordt. Voor deze wijn worden de druiven aan het einde van de oogst goed in de gaten gehouden en op het perfecte moment geplukt tijdens de koele nacht, daarna worden ze onder koele tempraturen gefermenteerd waardoor de aroma's ultiem behouden blijven.
Wijnsmaak
Herkomst
Spanje, Valencia
Druif
Garnacha
Serveren
Ongekoeld 16-18°C
Wijnhuis
Vicente Gandía is een wijnproducent, opgericht in 1885 in Valencia. Inmiddels heeft de vierde generatie van de Gandía familie de leiding in handen. Vicente Gandía is altijd trouw gebleven aan de normen en waarden waarop het bedrijf gebouwd is, namelijk een bijdrage leveren aan het welzijn van de maatschappij en het blijven innoveren en verbeteren van het bedrijf zonder de traditie te vergeten. Met deze visie zijn ook de Patacona wijnen gemaakt.
Bekroningen
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.

Proefnotitie

Kleur
Diep Rood
Geur
In de neus heeft deze wijn heel veel aroma's van rood fruit zoals pruimen en wat specerijen .
Smaak
Een mooie volle rode wijn met veel rood fruit van pruimen met milde tannines en een lange afdronk. In de smaak proef je ook een mooie warmte uit Spanje waar deze wijn vandaan komt.
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Kaas
  • Pasta

Producteigenschappen

Alcohol
13%
Ingrediënten
Bevat SULFIETEN
Contact
Vicente Gandia Pla S.A.
Communicatie adres
Ctra. Cheste a Godelleta s/n Chiva-Spain
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Aanbiedingen

Voor deze aanbieding geldt, tenzij anders vermeld, maximaal 5 dezelfde aanbiedingen per klant. Bij 6 of meer dezelfde aanbiedingen vervalt de korting.

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.