1. PLUS/
  2. 24Kitchen

Samenwerking met 24Kitchen

Bij PLUS houden we van goed eten. Precies waar 24Kitchen duizenden mensen elke dag enthousiast voor maakt middels inspiratieve recepten. Daarom zijn we met 24Kitchen een bijzondere samenwerking gestart. Zodat goed eten voor iedereen nog makkelijker, leuker en voordeliger wordt.

24Kitchen heeft een tv-zender, een online platform en een mobiele applicatie. 24Kitchen zendt inspirerende en vermakelijke programma’s uit met zowel Nederlandse chefs als wereldberoemde internationale culinaire gezichten.

De samenwerking met 24Kitchen sluit goed aan bij PLUS. Wij geloven in goed eten, voor iedereen, elke dag. Dat wordt nu versterkt met behulp van 24Kitchen. Zo wordt er kookinspiratie geboden in de onze supermarkten en tijdens events. Ook bieden de chefs nieuwe receptenkaartjes en bieden zij via de PLUS website, social media en onze nieuwsbrieven inspiratie met korte video’s en artikelen.

In de toekomst wordt de samenwerking tussen PLUS en 24Kitchen zichtbaar via de verschillende kanalen. Voor alle activiteiten en meer informatie over de samenwerking, hou deze pagina in de gaten.

Samenwerking tussen PLUS en 24Kitchen