
Zoete pasteitjes met fruit
6 pers.
ca. 35 min
Overig
Ingrediënten
1 reep pure chocolade (75 g)
1 el discodip (taartdecoratie)
8 minipasteitjes
125 g vanillekwark
1 schaal Vierfruit (PLUS Moment)
EXTRA rasp
Bereidingswijze
Houd 2 blokjes van de chocoladereep apart. Hak de rest van de chocolade fijn en smelt in een hittebestendige kom boven een pan heet water; laat de kom het water niet raken (= au bain-marie). Strooi de discodip in een schaaltje.
Neem de kom met gesmolten chocolade van de pan. Doop de bovenkant van de pasteibakjes in de chocolade en vervolgens in de discodip. Zet de pasteitjes ondersteboven op een bord en laat in de koelkast in 15 minuten weer hard worden.
Zet de bakjes op kleine bordjes, vul ze met de vanillekwark. Druk er een klein beetje fruit in, bijvoorbeeld een klein trosje rode besjes, en leg er wat los fruit bij. Rasp er wat chocolade over en serveer met een klein vorkje.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
85 kcal
Vetten
5 gram
Koolhydraten
9 gram
Eiwitten
1 gram
Meer recepten in de categorie