
Aardappelschijfjes met spek op de BBQ
Bijgerecht
4 pers.
ca. 35 Min
Ingrediënten
1 kilo vastkokende aardappelen
2 stengels bosui
100 g ontbijtspek
2 takjes rozemarijn
4 el Calvé samba saus
Extra: aluminiumfolie (4 vellen)
Bereidingswijze
Breng een pan water aan de kook en was de aardappelen. Kook de aardappelen 10 minuten voor. Snijd vervolgens in plakken. Verdeel de aardappelen over de aluminiumvellen.
Rits de rozemarijn van de takjes en hak fijn. Snijd het spek in stukjes en verdeel samen met de rozemarijn over de aardappelen.
Snijd de bosui in ringen en verdeel over de aardappelpakketjes.
Leg de pakketjes 15 minuten op de barbecue en gril tot de aardappelen gaar zijn.
Serveer de aardappelpakketjes met de Calvé saus.
Variatietip!
Lekker in combinatie met gegrilde kip van de barbecue.
Meer recepten in de categorie