Ga naar hoofdinhoud
  • Voor 23:55 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 1300 Laagblijvers
  • PLUS Express: over 2 uur op jouw adres
  • Folder
  • Klantenservice
0.00
0
0
Menu
Producten
Aanbiedingen
BBQ assortiment
Aardappelen, groente, fruit
Verse kant-en-klaarmaaltijden
Vlees, kip, vis, vega
Kaas, vleeswaren, tapas
Zuivel, eieren, boter
Brood, gebak, bakproducten
Ontbijtgranen, broodbeleg, tussendoor
Frisdrank, sappen, koffie, thee
Wijn, bier, sterke drank
Pasta, rijst, internationale keuken
Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
Snoep, koek, chocolade, chips, noten
Diepvries
Baby, drogisterij
Bewuste voeding
Huishouden
Koken, non-food, service
Huisdier
Aanbiedingen
Recepten
Goed eten
InspiratiePLUS magazine
Spaaracties
Zakelijk
Winkels
Meer
Goed eten
InspiratieWijnkiezerPLUS magazine
SpaaractiesZakelijkWinkelsTaartenshopBloemenshopWijnshopBoodschappenlijstjes
Kies jouw winkel
Bloemkoolstamppot met geroosterde paprika en rookworst

Bloemkoolstamppot met geroosterde paprika en rookworst

hoofdgerecht
4 pers.
ca. 45 min
28.01 voor 4 pers.

Ingrediënten

2 stuks Rode paprika
1 stuk Kippen rookworst
500 gram Kruimige aardappelen
1 stuk Bloemkool
100 gram Geitenkaas
75 gram Walnoten
3 eetlepel Koriander
100 ml Volle melk
50 gram Roomboter
1 theelepel Grove mosterd

Kies producten

PLUS Paprika rood
Per 1 st
0.
85
2
2
PLUS Bloemkool
Per 1 st
1.
85
1
1
PLUS Roomboter ongezouten
Per 250 g
3.
35
1
1
Huisman Zaanse mosterd grof
Per 335 g
1.
59
1
1

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 225 graden. Verwijder de kroontjes en zaadlijsten van de paprika’s, en snijd het vruchtvlees in grove stukken. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met olijfolie en zout. Rooster 15-20 minuten tot de paprika begint te verkleuren en wat zachter wordt.
2. Verwarm een pan met water en zet op laag vuur. Haal de rookworst uit de verpakking en verwarm gedurende 20 minuten in de pan met warm water. Schil de aardappels en snijd in grove stukken van ongeveer 5 x 5 centimeter. Doe in een grote pan met een ruime hoeveelheid water en voeg een snuf zout toe. Breng aan de kook en kook 13 minuten.
3. Verwijder de bladeren van de bloemkool en snijd de roosjes loos van de steel. Snijd de steel en roosjes in stukjes van 1 x 1 centimeter. Voeg de bloemkool toe aan de pan met aardappels en kook nog 5 minuten mee.
4. Verbrokkel de geitenkaas en snijd de paprika in reepjes. Hak de walnoten en korianderblaadjes grof. Verwarm de melk.
5. Giet de aardappels met bloemkool af en stamp samen met de melk, boter en mosterd tot een gladde puree. Roer de geitenkaas, paprika, koriander en helft van de walnoten erdoor. Serveer de bloemkoolstamppot met de kiprookworst en garneer met de resterende walnoten.
Deel het op:
Meer recepten in de categorie
Koken met Korting
Wijzig moment
Producten niet beschikbaar
Helaas is dit product niet beschikbaar bij . Het wordt verwijderd uit je winkelwagentje. Kies een alternatief product of selecteer een andere supermarkt om dit product te bestellen.
Niet beschikbare product in geselecteerde winkel:
Andere winkel kiezen
Producten toevoegen
Je hebt nog producten in je winkelwagen. Je kunt deze producten toevoegen aan de bestelling die je gaat wijzigen.
Niet toevoegen

PLUS Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen, acties, inspiratie en persoonlijke aanbevelingen gem. 2x per week in je inbox
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt nu een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Niet ontvangen? Check je spamfolder.

Download de gratis app

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Acties

Everyday Luxury Badtextiel
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Acties

Everyday Luxury Badtextiel
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS
Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop
Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren
PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes
Everyday Luxury Badtextiel
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Actievoorwaarden
Cookie informatie
Belangrijke veiligheidswaarschuwing Toevoeging
Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Lay’s Bugles en Lay’s Wokkels

De cookies van PLUS

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën, zodat wij en derden jouw gedrag op onze website(s), maar ook daarbuiten kunnen volgen, ook wanneer je doorklikt vanuit onze e-mails en nieuwsbrieven. Verder kunnen wij versleutelde persoonsgegevens delen (zoals een e-mailadres en aankoopgegevens) met derde partijen zoals onze advertentiepartners om je gepersonaliseerde advertenties te laten zien op onze website(s), maar ook daarbuiten. Ook kunnen wij jouw gegevens gebruiken om analyses uit te voeren zoals het meten van de effectiviteit van onze advertenties. Als je alle cookies accepteert, dan ga je akkoord dat wij jouw gegevens (versleuteld) kunnen delen met derden. Via cookievoorkeuren kun je ook zelf instellen welke cookies we plaatsen en je toestemming wijzigen of intrekken. Lees meer in ons cookiebeleid en privacy statement.
Zelf instellen