
Borrelkrans
6 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
12 bitterballen gerookte zalm (PLUS Feestmoment)
1 zakje scrocchi zeezout (150 g)
1 zakje pico dipstokjes
1 bakje Italia olijvenmix (165 g)
70 g dungesneden Serranoham
1 bakje aioli (150 g)
70 g fuetworstjes
80 g garnalen in knoflookmarinade
1 bakje olijvenmix (165 g)
1 bakje sweet pepper met roomkaas (100 g)
125 g fazantpaté (PLUS Feestmoment)
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwarm de bitterballen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel alle borrelhapjes in een krans op een grote plank.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
695 kcal
Vetten
48 gram
Koolhydraten
46 gram
Eiwitten
18 gram
Zout
4.30 gram
Meer recepten in de categorie