Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Borrelkrans

Borrelkrans

Ingrediënten

  • 12 bitterballen gerookte zalm (PLUS Feestmoment)
  • 1 zakje scrocchi zeezout (150 g)
  • 1 zakje pico dipstokjes
  • 1 bakje Italia olijvenmix (165 g)
  • 70 g dungesneden Serranoham
  • 1 bakje aioli (150 g)
  • 70 g fuetworstjes
  • 80 g garnalen in knoflookmarinade
  • 1 bakje olijvenmix (165 g)
  • 1 bakje sweet pepper met roomkaas (100 g)
  • 125 g fazantpaté (PLUS Feestmoment)
Borrelkrans product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Borrel
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 6 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwarm de bitterballen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel alle borrelhapjes in een krans op een grote plank.

    Voedingswaarde

  • Kcal 695
  • Eiwit 18 g
  • Koolhydraten 46 g
  • Vet 48 g