Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Broccolistamppot met ham, tomaat en feta

Broccolistamppot met ham, tomaat en feta

Ingrediënten

  • 750 gram aardappelen geschild en in stukken
  • 500 gram broccoli in roosjes
  • 200 gram gedroogde tomaten op olie en in reepjes
  • 200 gram hamblokjes
  • 150 feta in blokjes
Broccolistamppot met ham, tomaat en feta product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelen met zout in 15-20 minuten gaar. Voeg de broccoliroosjes de laatste 5 minuten toe. Giet de aardappelen en broccoli af en stoom ze even droog. Voeg de tomatenreepjes en een scheut tomatenolie bij de aardappels en broccoli en stamp het geheel tot een grove stamppot. Schep de hamblokjes erdoor en bestrooi het gerecht met de fetablokjes.

    Voedingswaarde

  • Kcal 525
  • Eiwit 25 g
  • Koolhydraten 43 g
  • Vet 26 g