1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Broccolistamppot met ham, tomaat en feta

Broccolistamppot met ham, tomaat en feta

Broccolistamppot met ham, tomaat en feta product foto
  • Ingredienten:

  • 750 gram aardappelen geschild en in stukken
  • 500 gram broccoli in roosjes
  • 200 gram gedroogde tomaten op olie en in reepjes
  • 200 gram hamblokjes
  • 150 feta in blokjes
Bereiden
Kook de aardappelen met zout in 15-20 minuten gaar. Voeg de broccoliroosjes de laatste 5 minuten toe. Giet de aardappelen en broccoli af en stoom ze even droog. Voeg de tomatenreepjes en een scheut tomatenolie bij de aardappels en broccoli en stamp het geheel tot een grove stamppot. Schep de hamblokjes erdoor en bestrooi het gerecht met de fetablokjes.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 25 g
  • koolhydraten
  • 43 g
  • vet
  • 26 g
  • Kcal
  • 525
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie