Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Camembert-fondue met gedroogd fruit en noten

Camembert-fondue met gedroogd fruit en noten

Ingrediënten

  • 1 Le rustique camembert
  • 1 el olijfolie
  • 3 takjes tijm
  • 2 el honing
  • 2 zakjes Levenslust Boost noten, gedroogd fruit en zaden
  • 4 sneetjes vijgen - notenbrood (Korenlanders Rustiek)
Camembert-fondue met gedroogd fruit en noten product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Borrel
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 8 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Haal de verpakking van de camembert. Maak met een scherp mes inkepingen in de bovenkant. Zet de kaas weer terug in het bakje.
  2. Druppel 1 eetlepel olijfolie over de bovenkant. Ris de blaadjes van de tijm en verdeel ze erover. Besprenkel met 2 eetlepels honing.
  3. Plaats de kaas in het midden van de oven en bak circa 20 minuten.
  4. Bestrooi met 2 zakjes Levenslust Boost noten, gedroogd fruit en zaden.
  5. Rooster 4 sneetjes vijgen-notenbrood (PLUS Korenlanders Rustiek) en snijd in kleine puntjes.
  6. Zet het kaasje op een bordje. Leg de stukjes brood ernaast en serveer met rauwkost zoals radijsjes, stukjes paprika en komkommer.

    Voedingswaarde

  • Kcal 195
  • Eiwit 10 g
  • Koolhydraten 13 g
  • Vet 11 g