
Camembert-fondue met gedroogd fruit en noten
8 pers.
ca. 30 min
Frans
Ingrediënten
1 Le rustique camembert
1 el olijfolie
3 takjes tijm
2 el honing
2 zakjes Levenslust Boost noten, gedroogd fruit en zaden
4 sneetjes vijgen - notenbrood (Korenlanders Rustiek)
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180°C. Haal de verpakking van de camembert. Maak met een scherp mes inkepingen in de bovenkant. Zet de kaas weer terug in het bakje.
Druppel 1 eetlepel olijfolie over de bovenkant. Ris de blaadjes van de tijm en verdeel ze erover. Besprenkel met 2 eetlepels honing.
Plaats de kaas in het midden van de oven en bak circa 20 minuten.
Bestrooi met 2 zakjes Levenslust Boost noten, gedroogd fruit en zaden.
Rooster 4 sneetjes vijgen-notenbrood (PLUS Korenlanders Rustiek) en snijd in kleine puntjes.
Zet het kaasje op een bordje. Leg de stukjes brood ernaast en serveer met rauwkost zoals radijsjes, stukjes paprika en komkommer.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
195 kcal
Vetten
11 gram
Koolhydraten
13 gram
Eiwitten
10 gram
Meer recepten in de categorie