
Carpaccio met pestosaus, rucola en zongedroogde tomaatjes
Voorgerecht
4 pers.
ca. 5 min
Italiaans
Ingrediënten
2 stuks Feestelijk PLUS carpaccio met pestosaus
25 gram PLUS Luxe sla rucola
12 stuks PLUS Zongedroogde tomaatjes
12 gram Melkan Parmigiano Reggiano
Bereidingswijze
1. Leg de carpaccio op 4 borden. Verdeel er de pestosaus over. Breng op smaak met peper.
2. Bestrooi de carpaccio met de rucola en garneer met de zongedroogde tomaatjes en pijnboompitten. Rasp de Parmezaanse kaas boven de carpaccio’s.
Variatietip
Vervang de geraspte Parmezaanse kaas door 50 gram Grana Padano flakes (koelvers).
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
210 kcal
Vetten
13 gram
Waarvan verzadigd vet
6 gram
Koolhydraten
6 gram
Waarvan suikers
4 gram
Vezels
2 gram
Eiwitten
17 gram
Zout
5.30 gram
Meer recepten in de categorie