
Carpaccio van stoofperen, camembert en amandelen
Voorgerecht
4 pers.
ca. 20 min
Frans
Ingrediënten
20 gram amandelschaafsel
0.5 basisrecept stoofperen
1 eetlepel honing
1 theelepel balsamicoazijn
200 gram camembert
Bereidingswijze
1. Rooster het amandelschaafsel in een droge, hete koekenpan goudbruin.
2. Snijd de stoofperen in zeer dunne plakjes en verdeel ze dakpansgewijs over 4 borden. Roer de honing los met de balsamico en druppel over de peren.
3. Snijd de camembert in 12 blokjes en leg deze op de peer. Bestrooi met peper en de geroosterde amandelen.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
365 kcal
Vetten
14 gram
Waarvan verzadigd vet
8 gram
Koolhydraten
39 gram
Vezels
2 gram
Eiwitten
14 gram
Zout
1 gram
Meer recepten in de categorie