Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Cheeseburger op boerenbrood

Cheeseburger op boerenbrood

Ingrediënten

  • 500 g Rundergehakt
  • Peper
  • Zout
  • 100 g Ontbijtspek
  • 4 Dikke sneden rustiek boerenbrood
  • Remia smokey BBQ sauce
  • 1 Zakje gemengde sla
  • 225 g Old Amsterdam plakken kaas
  • 1 Vleestomaat
Cheeseburger op boerenbrood product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kruid het gehakt met peper en zout en maak er platte hamburgers van. Verhit een koekenpan en bak de burgers om en om gaar. Bak in dezelfde pan het ontbijtspek krokant. Snijd ondertussen de tomaat in plakjes.
  2. Rooster ondertussen het brood in een hete grillpan en bestrijk met de Smokey Hot BBQ saus. Beleg met wat gemengde sla en een plak Old Amsterdam. Leg hier vervolgens de hamburger op. Maak de burger af met een plak tomaat en een beetje extra Smokey BBQ saus. Leg als laatste het uitgebakken spek er bovenop en serveer direct samen met wat extra salade en saus.

Variatie

Ook heerlijk om te bereiden op de BBQ!

    Voedingswaarde

  • Kcal 669
  • Eiwit 52 g
  • Koolhydraten 24 g
  • Vet 42 g