Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Chinese wraps met filetlapjes, hoisinsaus en koriander

Chinese wraps met filetlapjes, hoisinsaus en koriander

Ingrediënten

  • 350 g PLUS Filetlapjes Orientaals
  • stukje gember van 1 cm
  • 6 el hoisinsaus
  • 1 komkommer
  • 3 bosui
  • ½ winterpeen
  • bosje koriander
  • 8 mini tortilla’s
Chinese wraps met filetlapjes, hoisinsaus en koriander product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Haal de Filetlapjes Orientaals een half uur van tevoren uit de verpakking.
  2. Schil de gember en hak fijn. Meng door de hoisinsaus en zet apart.
  3. Was de komkommer, halveer in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snij in dunne reepjes.
  4. Maak de bosuitjes schoon, halveer ze en snij in dunne reepjes.
  5. Schil de winterpeen en snij ook in dunne reepjes.
  6. Pluk de blaadjes van de koriandersteeltjes.
  7. Bak de Filetlapjes op de barbecue gedurende 5-6 minuten, keer regelmatig om.
  8. Leg aan het einde de tortilla’s 10-20 seconden op de barbecue, zodat ze iets verkleuren.
  9. Snijd de filetlapjes in reepjes van een centimeter dik. Serveer de tortilla’s met de filetlapjes, hoisinsaus, komkommer, bosui, winterpeen en koriander.