
Chinese wraps met filetlapjes, hoisinsaus en koriander
4 pers.
ca. 10 min
Aziatisch
Ingrediënten
350 g PLUS Filetlapjes Orientaals
stukje gember van 1 cm
6 el hoisinsaus
1 komkommer
3 bosui
½ winterpeen
bosje koriander
8 mini tortilla’s
Bereidingswijze
Haal de Filetlapjes Orientaals een half uur van tevoren uit de verpakking.
Schil de gember en hak fijn. Meng door de hoisinsaus en zet apart.
Was de komkommer, halveer in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snij in dunne reepjes.
Maak de bosuitjes schoon, halveer ze en snij in dunne reepjes.
Schil de winterpeen en snij ook in dunne reepjes.
Pluk de blaadjes van de koriandersteeltjes.
Bak de Filetlapjes op de barbecue gedurende 5-6 minuten, keer regelmatig om.
Leg aan het einde de tortilla’s 10-20 seconden op de barbecue, zodat ze iets verkleuren.
Snijd de filetlapjes in reepjes van een centimeter dik. Serveer de tortilla’s met de filetlapjes, hoisinsaus, komkommer, bosui, winterpeen en koriander.