Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Feestelijke ontbijttrifle

Feestelijke ontbijttrifle

Ingrediënten

  • 1 vanillestokje
  • 4-6 el ahornsiroop
  • 1 l volle yoghurt (Biologisch PLUS) of plantaardige yoghurt
  • 3 passievruchten
  • ½ zakje ontbijtverrijker cranberry & pitten (à 200 g)
  • 300 g krokante muesli rode vruchten (pak 600 g)
  • 400 g aardbeien
  • 250 g frambozen
  • 250 g blauwe bessen
  • Benodigdheden: Glazen schaal
Feestelijke ontbijttrifle product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Brunch
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 8 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Meng het merg en de ahornsiroop door de yoghurt. Halveer de passievruchten, houd 1 helft achter voor garnering. Schep het pulp eruit en roer door de yoghurt. Verdeel 1/3 van de yoghurt over de schaal. Bestrooi met ontbijtverrijker en muesli.
  2. 2 Verwijder de kroontjes van de aardbeien. Halveer de aardbeien en snijd grotere in partjes. Verdeel 1/3 van de aardbeien, frambozen en bessen over de muesli. Herhaal nog twee keer en eindig met fruit en de achtergehouden passievrucht.

    Voedingswaarde

  • Kcal 310
  • Eiwit 7 g
  • Koolhydraten 41 g
  • Vet 10 g