
Flammkuchen met zalm, paprika en rucola
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
300 gram snoeppaprika’s
1 rol koelvers flammkuchendeeg (à 240 g)
125 ml PLUS crème fraîche
100 gram PLUS Noorse gerookte zalm
35 gram rucola
Bereidingswijze
1 Verwarm de oven voor op 220 °C (boven- en onderwarmte). Snijd 300 gram snoeppaprika’s in vieren en verwijder de steeltjes. Rol 1 rol koelvers flammkuchendeeg (à 240 g) uit en leg het deeg op een bakplaat.
2 Bestrijk het deeg met 125 ml PLUS crème fraîche en verdeel de paprika erover. Bestrooi met peper. Bak de flammkuchen volgens de bereidingswijze op de verpakking.
3 Neem de flammkuchen uit de oven en verdeel 100 gram PLUS Noorse gerookte zalm en 35 gram rucola erover. Knip de flammkuchen in stukken en serveer warm of lauwwarm.
Meer recepten in de categorie