Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Flammkuchen met zalm, paprika en rucola

Flammkuchen met zalm, paprika en rucola

Ingrediënten

  • 300 gram snoeppaprika’s
  • 1 rol koelvers flammkuchendeeg (à 240 g)
  • 125 ml PLUS crème fraîche
  • 100 gram PLUS Noorse gerookte zalm
  • 35 gram rucola
Flammkuchen met zalm, paprika en rucola product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Verwarm de oven voor op 220 °C (boven- en onderwarmte). Snijd 300 gram snoeppaprika’s in vieren en verwijder de steeltjes. Rol 1 rol koelvers flammkuchendeeg (à 240 g) uit en leg het deeg op een bakplaat.
  2. 2 Bestrijk het deeg met 125 ml PLUS crème fraîche en verdeel de paprika erover. Bestrooi met peper. Bak de flammkuchen volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  3. 3 Neem de flammkuchen uit de oven en verdeel 100 gram PLUS Noorse gerookte zalm en 35 gram rucola erover. Knip de flammkuchen in stukken en serveer warm of lauwwarm.