Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Frittata met courgette, kaas en pancetta

Frittata met courgette, kaas en pancetta

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 1 courgette
  • 3 plakken PLUS Klaverland belegen kaas
  • 4 plakken pancetta
  • 1 handje basilicum
  • 2 eetlepels olijfolie
Frittata met courgette, kaas en pancetta product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Voorgerecht
Recipes/Time Ca. 40 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiden: Was de courgette en snijd deze in dunne repen. Snijd de plakken PLUS Klaverland belegen kaas in repen. Snijd de plakken pancetta in stukjes.
  2. Bereiden: Klop de eieren los en meng alle ingrediënten erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak het eimengsel circa 10 minuten op een lage stand met het deksel op de pan.
  4. Keer als het midden net gestold is de frittata om met behulp van het deksel.
  5. Bak circa 10 minuten verder.
  6. Snijd de frittata in 12 punten.
  7. Serveer met PLUS Bruschetta tomaatbasilicum en aioli.