
Frittata met courgette, kaas en pancetta
4 pers.
ca. 40 min
Italiaans
Ingrediënten
6 eieren
1 courgette
3 plakken PLUS Klaverland belegen kaas
4 plakken pancetta
1 handje basilicum
2 eetlepels olijfolie
Bereidingswijze
Voorbereiden: Was de courgette en snijd deze in dunne repen. Snijd de plakken PLUS Klaverland belegen kaas in repen. Snijd de plakken pancetta in stukjes.
Bereiden: Klop de eieren los en meng alle ingrediënten erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak het eimengsel circa 10 minuten op een lage stand met het deksel op de pan.
Keer als het midden net gestold is de frittata om met behulp van het deksel.
Bak circa 10 minuten verder.
Snijd de frittata in 12 punten.
Serveer met PLUS Bruschetta tomaatbasilicum en aioli.