Ga naar hoofdinhoud
  • Voor 23:55 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 1300 Laagblijvers
  • PLUS Express: over 2 uur op jouw adres
  • Folder
  • Klantenservice
0.00
0
0
Menu
Producten
Aanbiedingen
BBQ assortiment
Aardappelen, groente, fruit
Verse kant-en-klaarmaaltijden
Vlees, kip, vis, vega
Kaas, vleeswaren, tapas
Zuivel, eieren, boter
Brood, gebak, bakproducten
Ontbijtgranen, broodbeleg, tussendoor
Frisdrank, sappen, koffie, thee
Wijn, bier, sterke drank
Pasta, rijst, internationale keuken
Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
Snoep, koek, chocolade, chips, noten
Diepvries
Baby, drogisterij
Bewuste voeding
Huishouden
Koken, non-food, service
Huisdier
Aanbiedingen
Recepten
Goed eten
InspiratiePLUS magazine
Spaaracties
Zakelijk
Winkels
Meer
Goed eten
InspiratieWijnkiezerPLUS magazine
SpaaractiesZakelijkWinkelsTaartenshopBloemenshopWijnshopBoodschappenlijstjes
Kies jouw winkel
Gelakte varkensribeye met gepofte cheddaraardappelen

Gelakte varkensribeye met gepofte cheddaraardappelen

4 pers.
ca. 35 min

Ingrediënten

4 extra grote aardappelen
2 gerijpte varkens ribeyes (Boerentrots van PLUS)
1 eetlepel PLUS olijfolie traditioneel
4 ijsbergslabladen
1 zakje PLUS rauwkost radijs (à 150 g)
PLUS sweet chilisaus
50 gram gerapte cheddar (zak à 150 g)
4 eetlepels PLUS crème fraîche
2 eetlepels PLUS sweet chilisaus
1 eetlepel peterselie
Extra nodig: BBQ

Bereidingswijze

1 Boen 4 extra grote aardappelen schoon onder stromend water, kook ze 15 min. en ze giet ze af. Steek de barbecue aan. Verpak de aardappelen elk in een stuk aluminiumfolie. Bestrijk 2 gerijpte varkens ribeyes (Boerentrots van PLUS) met een beetje PLUS olijfolie traditioneel en bestrooi met versgemalen peper naar smaak.
2 Leg de varkensribeyes eerst op het heetste gedeelte van de barbecue en rooster ze aan beide kanten mooi bruin. Schuif ze vervolgens naar de zijkant en laat ze in de gesloten barbecue in ca. 20 min. gaar worden. Leg de aardappelen gelijktijdig op het rooster van de barbecue en pof ze in ca. 20 min. gaar.
3 Leg intussen 4 ijsbergslabladen op een schaal en verdeel 1 zakje PLUS rauwkost radijs (à 150 g) erover. Bestrijk het vlees met een beetje PLUS sweet chilisaus en laat nog even op de barbecue liggen.
4 Neem de aardappelen van de barbecue. Scheur het aluminiumfolie open, snijd de aardappelen, haal het kruim met een vork een beetje los en verdeel 50 gram gerapte cheddar (zak à 150 g) over. Leg ze terug op de barbecue totdat de kaas gesmolten is. Schep er 4 eetlepels PLUS crème fraîche op. Snijd het vlees in plakjes en leg ze op de rauwkost. Lepel er nog wat PLUS sweet chilisaus over en serveer met de gepofte aardappelen. Bestrooi eventueel met 1 eetlepel peterselie.
Deel het op:
Meer recepten in de categorie
BBQ
Wijzig moment
Producten niet beschikbaar
Helaas is dit product niet beschikbaar bij . Het wordt verwijderd uit je winkelwagentje. Kies een alternatief product of selecteer een andere supermarkt om dit product te bestellen.
Niet beschikbare product in geselecteerde winkel:
Andere winkel kiezen
Producten toevoegen
Je hebt nog producten in je winkelwagen. Je kunt deze producten toevoegen aan de bestelling die je gaat wijzigen.
Niet toevoegen

PLUS Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen, acties, inspiratie en persoonlijke aanbevelingen gem. 2x per week in je inbox
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt nu een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Niet ontvangen? Check je spamfolder.

Download de gratis app

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Acties

Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Acties

Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS
Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop
Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren
PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Actievoorwaarden
Cookie informatie
Belangrijke veiligheidswaarschuwing PLUS Boerentrots Biefstuktartaartjes Blonde d'Aquitaine 2 stuks en 4 stuks
Lees meer

De cookies van PLUS

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën, zodat wij en derden jouw gedrag op onze website(s), maar ook daarbuiten kunnen volgen, ook wanneer je doorklikt vanuit onze e-mails en nieuwsbrieven. Verder kunnen wij versleutelde persoonsgegevens delen (zoals een e-mailadres en aankoopgegevens) met derde partijen zoals onze advertentiepartners om je gepersonaliseerde advertenties te laten zien op onze website(s), maar ook daarbuiten. Ook kunnen wij jouw gegevens gebruiken om analyses uit te voeren zoals het meten van de effectiviteit van onze advertenties. Als je alle cookies accepteert, dan ga je akkoord dat wij jouw gegevens (versleuteld) kunnen delen met derden. Via cookievoorkeuren kun je ook zelf instellen welke cookies we plaatsen en je toestemming wijzigen of intrekken. Lees meer in ons cookiebeleid en privacy statement.
Zelf instellen