Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gerookte zalm en garnalen salade met frisse dille-mayonaise

Gerookte zalm en garnalen salade met frisse dille-mayonaise

Ingrediënten

  • 2 eetlepels mayonaise
  • 250 gram roze garnalen
  • 100 gram gerookte zalm
  • 300 gram radijsjes
  • 1 stuk komkommer
  • 1 stuk rode ui
  • 10 gram dille
  • 1 stuk citroen
  • 300 gram verse spinazie
  • 1 stuk avocado
  • 1 bakje tuinkers
Gerookte zalm en garnalen salade met frisse dille-mayonaise product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Rasp de citroen en pers het sap uit. Verwijder de pit en de schil van de avocado en snijd in plakken. Snijd de komkommer met een kaasschaaf in plakken. Hak de dille fijn. Pel en snijd de rode ui in dunne ringen en de radijs in flinterdunne plakjes.
  2. 2. Meng voor de dressing de dille met de mayonaise, de citroenrasp en het citroensap.
  3. 3. Meng de spinazie, de roze garnalen, de radijs, de komkommer, de rode ui, de avocado en de zalm door elkaar. Verdeel over de borden en serveer met de frisse dille-mayonaise. Garneer met tuinkers.

    Voedingswaarde

  • Kcal 293
  • Eiwit 22 g
  • Koolhydraten 9 g
  • waarvan suikers 5
  • Vet 19 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 4
  • Vezels 6