
Gevulde pasta met geroosterde tomaten, kip en mozzarella
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
22.09 voor 4 pers.
Ingrediënten
500 gram Trostomaten
1 stuk Courgette
600 gram Kipfilet
75 gram Verse pesto
2 Bol Mozzarella
1 bosje Basilicum
500 gram Selezione gevulde pasta
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwijder de kroontjes van de tomaten en snijd elke tomaat in vier parten. Snijd de uiteindes van de courgette, halveer in de lengte en snijd in halve maantjes van 1 centimeter dik. Snijd de kipfilet in grove stukken.
2. Meng de tomaat met de courgette, kip, pesto en 2 eetlepels olijfolie. Verdeel over een ovenschaal en rooster het geheel 15 minuten, tot de kipfilet en de tomatenpartjes gaar zijn.
3. Breng ondertussen een ruime pan met water aan de kook. Scheur de mozzarella in stukken en snijd de basilicumblaadjes in dunne reepjes. Verdeel over het kipmengsel en rooster nog 5 minuten tot de mozzarella gesmolten is. Zet de laatste 2 minuten de grill aan. Kook de gevulde pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking beetgaar.
4. Giet de pasta af en serveer met de geroosterde tomaatjes, kip en courgette.
Meer recepten in de categorie