Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Homemade aardbeiensorbet met basilicum

Homemade aardbeiensorbet met basilicum

Ingrediënten

  • 500 g Hollandse aardbeien
  • 200 g kristalsuiker
  • 250 g water
  • 15 g verse basilicum
Homemade aardbeiensorbet met basilicum product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwijder de kroontjes van de aardbeien.
  2. Doe de aardbeien in een bakje of druk-en-sluit zakje en leg ten minste een nacht in de vriezer.
  3. Verwarm de volgende dag de suiker met het water in een steelpannetje tot de suiker is opgelost.
  4. Haal de basilicumblaadjes los van de takjes en voeg toe aan de siroop, laat kort meetrekken.
  5. Doe de bevroren aardbeien met de basilicumsiroop in een keukenmachine en maal tot een gladde sorbet.