Homemade aardbeiensorbet met basilicum - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Homemade aardbeiensorbet met basilicum

Homemade aardbeiensorbet met basilicum

Homemade aardbeiensorbet met basilicum product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 500 g Hollandse aardbeien
  • 200 g kristalsuiker
  • 250 g water
  • 15 g verse basilicum
Bereiden
Verwijder de kroontjes van de aardbeien.
Doe de aardbeien in een bakje of druk-en-sluit zakje en leg ten minste een nacht in de vriezer.
Verwarm de volgende dag de suiker met het water in een steelpannetje tot de suiker is opgelost.
Haal de basilicumblaadjes los van de takjes en voeg toe aan de siroop, laat kort meetrekken.
Doe de bevroren aardbeien met de basilicumsiroop in een keukenmachine en maal tot een gladde sorbet.