
Japanse noedels met gebakken ei
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 25 min
Aziatisch
Ingrediënten
200 gram noedels (volkoren)
4 eetlepels blue band iedere dag
50 milliliter sojasaus
800 gram wokgroenten
15 gram koriander
4 eieren
1 handje cashewnoten
1 limoen
Bereidingswijze
1. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat ze uitlekken. En snijd ondertussen de koriander fijn.
2. Verhit een scheut vloeibare Blue Band in de wok en roerbak hierin de groenten in delen, voeg de volgende portie pas toe als de vorige wat is geslonken.
3. Roer de gekookte noedels door de groenten en schenk de sojasaus erbij. Schep het geheel goed om en breng op smaak met peper.
4. Verhit een koekenpan met een scheut vloeibare Blue Band en bak hierin 4 eieren, zodat je elk bord hier straks mee kan afmaken.
5. Verdeel de noedels met groenten over borden, schep de gebakken eieren erop en bestrooi het geheel met koriander, cashewnoten en limoensap.
Meer recepten in de categorie