Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kabeljauw met bonenmix en rijst

Kabeljauw met bonenmix en rijst

Ingrediënten

  • 2 potten HAK Bonenmix kapucijners, bruine en witte bonen
  • 2 teentjes Knoflook
  • 4 stukken Kabeljauw (100gr per stuk)
  • 4 klontjes Kruidenboter
  • 8 takjes Rozemarijn
  • 1 Citroen
  • Peper
  • Zout
  • 1 pak PLUS Witte rijst
Kabeljauw met bonenmix en rijst product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Laat de bonenmixen uitlekken en meng hier de knoflook doorheen.
  3. Neem 4 stukken aluminiumfolie en leg in het midden van elk stuk een kabeljauwfilet. Voeg hier naar wens peper en zout aan toe strooi de groenten hier overheen.
  4. Leg daarop 1 klontje kruidenboter, 1 schijfje citroen en 2 takjes rozemarijn. Vouw het pakketje dicht en plaats dit vervolgens 15 minuten in de voorverwarmde oven.
  5. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. Serveer het kabeljauw pakketje samen met de rijst.

    Voedingswaarde

  • Kcal 260
  • Eiwit 24 g
  • Koolhydraten 26 g
  • Vet 7 g