

Kabeljauw pannetje met aardappelpartjes
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 40 min
9.41 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 stuk Paprikamix
1 stuk Courgette
2 stuks Trostomaten
2 tenen Knoflook
1 theelepel Paprikapoeder
1 theelepel Komijn
500 gram Plus aardappelpartjes
300 gram Kabeljauw
1 stuk Citroenen
10 gram Peterselie
1 stuk Stokbrood
Bereidingswijze
1. Snijd de paprika in reepjes, de courgette in plakjes, de tomaten in kwarten en snijd de knoflook fijn. Meng dit met de paprikapoeder en de komijnpoeder en breng op smaak met peper en zout.
2. Verhit in een ruime pan waar ook een deksel op kan 2 el olijfolie. Voeg de aardappels toe aan de pan en verdeel hier de groenten overheen. Laat met deksel 20 minuten gaar stoven.
3. Smeer de kabeljauw in met de overige eetlepel olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Leg de vis op de aardappels met groenten en laat het geheel, met deksel, nog eens 10 minuten stoven.
4. Breng op het einde op smaak met wat citroensap en garneer met verse peterselie. Serveer eventueel met stokbrood.
5. Tip: Je kunt dit gerecht ook goed op de bbq bereiden, op 200 graden.
Meer recepten in de categorie