
Kip Hawaï met rijst en salade
4 pers.
ca. 20 min
Aziatisch
Ingrediënten
Peper en zout
1 fles(jes) verse Amelander dressing
1 pak(je) Lassie toverrijst
1 zak(je) gemengde sla
1 bak(jes) verse ananasstukje
Margarine
1 pot(ten) Chicken tonight Hawaï
400 g kipfilet blokjes (Beter Leven)
Bereidingswijze
Kruid de kipfilet blokjes met peper en zout.
Kook vervolgens de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak ondertussen de kipblokjes in een hete koekenpan met boter goudbruin en gaar. Schep de chicken tonight saus erbij en laat zachtjes sudderen.
Voeg op het laatst de ananasstukjes er aan toe en laat nog even mee sudderen.
Maak in de tussentijd de sla aan met de dressing.
Schep de rijst op de borden samen met de kipblokjes en de saus en serveer de salade apart.
Variatietip!
Wijntip: Vega libre rose Toetjestip: Zuivelhoeve toetjes
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
469 kcal
Vetten
14 gram
Koolhydraten
58 gram
Eiwitten
30 gram