

Kipburger met tzatziki en feta
4 pers.
ca. 30 min
9.80 voor 4 pers.
Ingrediënten
200 gram Komkommer
2 tenen Knoflook
300 gram Griekse yoghurt
1 eetlepel Dille
2 eetlepel Olijfolie
4 stuks Boerentrots kipburger
1 stuk Rode ui
4 Blaadjes Ijsbergsla
4 stuks Hamburgerbroodjes
100 gram Feta
Bereidingswijze
1. Rasp de komkommer en knijp al het vocht eruit. Hak de knoflook fijn en meng samen met de Griekse yoghurt, de komkommer en dille. Zet opzij.
2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipburgers aan beide kanten aan tot deze gaar zijn. Was intussen de sla en snij de rode ui in halve ringen. Spoel de ui ook af met koud water zodat deze wat minder scherp is.
3. Smeer de onderkant van het burgerbroodje in met een beetje tzatziki, dan een blad ijsbergsla, de kipburgers, nog wat tzatziki en dan wat verkruimelde feta. Dien direct op.
Meer recepten in de categorie