Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kipdrumsticks met groentensalsa en gebakken aardappelen

Kipdrumsticks met groentensalsa en gebakken aardappelen

Ingrediënten

  • 8 Stuks kip drumsticks
  • 2,5 el Franse mosterd
  • 3 el Olijfolie
  • 4 Sjalotjes
  • 1 Courgette
  • 4 Tomaten
  • 3 Teentjes knoflook
  • 1,5 el Silvo provençaalse kruiden
  • Peper
  • Zout
Kipdrumsticks met groentensalsa en gebakken aardappelen product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Smeer de kipdrumsticks in met mosterd. Verhit een grote koekenpan met olijfolie op matig vuur en bak de drumsticks rondom bruin en gaar.
  2. Snij hierna de courgette en tomaten in blokjes, de knoflook fijn en sjalotjes in partjes.
  3. Haal de drumsticks uit de pan en bak in deze pan de sjalotjes, courgette, tomaten en knoflook. Voeg de Provençaalse kruiden toe en breng op smaak met peper en zout.
  4. Leg vervolgens de drumsticks erbij en stoof dit gaar in ongeveer 10 minuten met de deksel op de pan. Af en toe de poten omdraaien.
  5. Bak in de tussentijd de aardappeltjes goudbruin en gaar. Serveer de kipdrumsticks met de groentensalsa en gebakken aardappeltjes.

    Voedingswaarde

  • Kcal 1174
  • Eiwit 23 g
  • Koolhydraten 53 g
  • Vet 99 g