Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kipschnitzel met mosterdrisotto

Kipschnitzel met mosterdrisotto

Kipschnitzel met mosterdrisotto product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 40 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 6 eetlepel olijfolie
  • 25 gram boter
  • 1 ui gesnipperd
  • 400 gram risottorijs
  • 1 liter hete kippen of vlees bouillon
  • 4 kipschnitzels
  • 3 eetlepel mosterd
  • 100 gram geraspte oude kaas
  • 2 eetlepel gehakte peterselie
Bereiden
Verhit 2 eetlepels olijf olie en de boter en fruit hierin de ui. Voeg de rijs toe en bak deze mee met de korrels glanzen. Voeg 1 soeplepel bouillon toe en roer deze uit tot het in de rijs is opgenomen. Herhaal dit in circa 20 minuten tot de rijs gaar en romig is. Bak intussen in 3 eetlepels olijfolie de kipschnitzels in circa 15 minuten rondom bruin en gaar. Roer de rest van de olijfolie, de mosterd en de 2 eetlepels kaas door de risotto en laat het met de deksel op de pan circa 3 minuten staan. Bestrooi de risotto met de rest van de kaas en de perselie. Serveer met de kipschnitzels. Lekker met diepvriesgroenten.

Voedingswaarde

eiwit
28 g
koolhydraten
93 g
vet
35 g
Kcal
920