Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kipschnitzel met mosterdrisotto

Kipschnitzel met mosterdrisotto

Ingrediënten

  • 6 eetlepel olijfolie
  • 25 gram boter
  • 1 ui gesnipperd
  • 400 gram risottorijs
  • 1 liter hete kippen of vlees bouillon
  • 4 kipschnitzels
  • 3 eetlepel mosterd
  • 100 gram geraspte oude kaas
  • 2 eetlepel gehakte peterselie
Kipschnitzel met mosterdrisotto product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 40 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit 2 eetlepels olijf olie en de boter en fruit hierin de ui. Voeg de rijs toe en bak deze mee met de korrels glanzen. Voeg 1 soeplepel bouillon toe en roer deze uit tot het in de rijs is opgenomen. Herhaal dit in circa 20 minuten tot de rijs gaar en romig is. Bak intussen in 3 eetlepels olijfolie de kipschnitzels in circa 15 minuten rondom bruin en gaar. Roer de rest van de olijfolie, de mosterd en de 2 eetlepels kaas door de risotto en laat het met de deksel op de pan circa 3 minuten staan. Bestrooi de risotto met de rest van de kaas en de perselie. Serveer met de kipschnitzels. Lekker met diepvriesgroenten.

    Voedingswaarde

  • Kcal 920
  • Eiwit 28 g
  • Koolhydraten 93 g
  • Vet 35 g