Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. KitKat kwarktaart

KitKat kwarktaart

Ingrediënten

  • 1 pak kwarktaartmix
  • 168 gram kitkat
  • 450 gram vanillekwark
  • 250 ml slagroom
  • 60 gram roomboter
  • 75 gram pure chocolade
KitKat kwarktaart product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 10 personen

Bereidingswijze

  1. + springvorm, handmixer
  2. Smelt de roomboter in een steelpan en mix met de inhoud van het zakje bodemmix. Bekleed de springvorm met bakpapier, verdeel de bodemmix over de springvorm en druk stevig aan met de bolle kant van een lepel.
  3. Mix 400 ml water met de kwark en de slagroom. Voeg de inhoud van het zakje taartmix toe en mix tot een glad geheel. Giet op de taartbodem en laat minstens 2,5 uur opstijven in de koelkast.
  4. Hak de KitKat grof en verdeel over de taart.
  5. Breng een pan met een laagje water aan de kook en hak de chocolade in stukken. Smelt de chocolade au bain-marie. Verdeel zodra de chocolade gesmolten is met een lepel over de taart.

    Voedingswaarde

  • Kcal 379
  • Eiwit 7 g
  • Koolhydraten 31 g
  • waarvan suikers 27
  • Vet 26 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 16
  • Vezels 2