Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kleurrijke sandwiches

Kleurrijke sandwiches

Ingrediënten

  • 12 sneetjes volkorenbrood (Korenlanders van PLUS)
  • 2 gekookte rode bieten (Biologisch PLUS)
  • 1 winterpeen
  • 2 eetlepels PLUS tafelsaus whisky cocktail
  • 1 theelepel creme aceto balsamico framboos (Ponti)
  • 3 eetlepels zuivelspread light bieslook
  • Half pak gerookte zalmforelfilet (Feestelijk PLUS a 100 gram)
  • 3 eetlepels PLUS vrije uitloop ei-bieslooksalade
  • 3 eetlepels PLUS kip-walnootsalade
  • 1 zak veldsla (a 100 g)
  • 3 eetlepels PLUS asperge-beenhamsalade
Kleurrijke sandwiches product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Brunch
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 8 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Snijd de korstjes van 12 sneetjes volkorenbrood (Korenlanders van PLUS). Snijd 2 gekookte rode bieten (Biologisch PLUS) in dunne plakjes. Rasp 1 winterpeen grof en meng de rasp met 2 eetlepels PLUS tafelsaus whisky cocktail. Beleg een sneetje brood met de wortelsalade, bestrooi met peper en zout naar smaak, dek af met een sneetje brood en snijd schuin in tweeen.
  2. 2 Beleg een sneetje brood met plakjes biet en besprenkel met 1 theelepel creme aceto balsamico framboos (Ponti), bestrooi met peper en zout naar smaak, dek af met een tweede sneetje brood en snijd schuin in tweeen.
  3. 3 Bestrijk een sneetje brood met 3 eetlepels zuivelspread light bieslook en beleg met een half pak gerookte zalmforelfilet (Feestelijk PLUS a 100 g), dek af met een sneetje brood en snijd schuin in tweeen.
  4. 4 Bestrijk een sneetje brood met 3 eetlepels PLUS vrije uitloop ei-bieslooksalade, dek af met een sneetje brood en snijd schuin in tweeen.
  5. 5 Bestrijk een sneetje brood met 3 eetlepels PLUS kip-walnootsalade en een toefje veldsla, dek af met een sneetje brood en snijd schuin in tweeen.
  6. 6 Bestrijk nog een sneetje brood met 3 eetlepels PLUS asperge-beenhamsalade en een toefje veldsla, dek af met het laatste sneetje brood en snijd schuin in tweeen. Serveer alle sandwiches samen op een schaal.