
Kleurrijke sandwiches
8 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
12 sneetjes volkorenbrood (Korenlanders van PLUS)
2 gekookte rode bieten (Biologisch PLUS)
1 winterpeen
2 eetlepels PLUS tafelsaus whisky cocktail
1 theelepel creme aceto balsamico framboos (Ponti)
3 eetlepels zuivelspread light bieslook
Half pak gerookte zalmforelfilet (Feestelijk PLUS a 100 gram)
3 eetlepels PLUS vrije uitloop ei-bieslooksalade
3 eetlepels PLUS kip-walnootsalade
1 zak veldsla (a 100 g)
3 eetlepels PLUS asperge-beenhamsalade
Bereidingswijze
1 Snijd de korstjes van 12 sneetjes volkorenbrood (Korenlanders van PLUS). Snijd 2 gekookte rode bieten (Biologisch PLUS) in dunne plakjes. Rasp 1 winterpeen grof en meng de rasp met 2 eetlepels PLUS tafelsaus whisky cocktail. Beleg een sneetje brood met de wortelsalade, bestrooi met peper en zout naar smaak, dek af met een sneetje brood en snijd schuin in tweeen.
2 Beleg een sneetje brood met plakjes biet en besprenkel met 1 theelepel creme aceto balsamico framboos (Ponti), bestrooi met peper en zout naar smaak, dek af met een tweede sneetje brood en snijd schuin in tweeen.
3 Bestrijk een sneetje brood met 3 eetlepels zuivelspread light bieslook en beleg met een half pak gerookte zalmforelfilet (Feestelijk PLUS a 100 g), dek af met een sneetje brood en snijd schuin in tweeen.
4 Bestrijk een sneetje brood met 3 eetlepels PLUS vrije uitloop ei-bieslooksalade, dek af met een sneetje brood en snijd schuin in tweeen.
5 Bestrijk een sneetje brood met 3 eetlepels PLUS kip-walnootsalade en een toefje veldsla, dek af met een sneetje brood en snijd schuin in tweeen.
6 Bestrijk nog een sneetje brood met 3 eetlepels PLUS asperge-beenhamsalade en een toefje veldsla, dek af met het laatste sneetje brood en snijd schuin in tweeen. Serveer alle sandwiches samen op een schaal.
Meer recepten in de categorie