Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Knakworstjes in deeg op een stokje

Knakworstjes in deeg op een stokje

Ingrediënten

  • 1 blikje knakworstjes, 10 stuks
  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 2 eetlepels sesam- of maanzaad
  • 2 eetlepels olie
  • Extra nodig: 10 houten prikkers
Knakworstjes in deeg op een stokje product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Persons 10 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de knakworstjes goed uitlekken en dep ze droog. Steek de knakworstjes in de lengte aan houten prikkers of stokjes uit het bos.
  2. Snijd bladerdeeg in 5 repen en plak 2 repen aan elkaar zodat er een lange reep ontstaat. Bestrooi de repen met sesam- of maanzaad en druk de zaadjes aan zodat ze in het deeg blijven plakken. Wikkel om elk worstje een reep deeg. Bestrijk met een beetje olie en bestrooi met de rest van het sesam- of maanzaad.
  3. Gaar de spiesen ca. 15 minuten boven indirecte hitte met de deksel op de barbecue, keer ze na 7 minuten om. Serveer met tomatenketchup en zoete mosterd.