

Kokos garnalen in sriracha saus met rijst
4 pers.
ca. 30 min
10.16 voor 4 pers.
Ingrediënten
300 gram Garnalen
30 gram Bloem
1 stuk Eieren
30 gram Kokosrasp
30 gram Panko
1 theelepel Paprikapoeder
300 gram Pandan rijst
1 stuk Bouillon
100 gram Mayonaise
60 gram Chilisaus
30 gram Sriracha
2 stuks Avocado
2 theelepel Sesamzaad
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden en ontdooi de garnalen.
2. Meng de kokosrasp met de panko, paprikapoeder en olie. Haal de garnalen eerst door de bloem, dan door het losgeklopte ei en dan door het panko kokosmengsel.
3. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en bak 10 minuten af, keer halverwege om.
4. Kook ondertussen de rijst zoals op de verpakking vermeld staat.
5. Verhit 400 ml water met het bouillonblokje, de mayonaise, chilisaus en sriracha. Roer door tot er een dikke saus ontstaat.
6. Serveer de rijst met de garnalen, de saus, in plakjes gesneden avocado en garneer met sesamzaad.
Meer recepten in de categorie