
Krokant gebakken pangafilet met knoflook tagliatelle
4 pers.
ca. 25 min
Mediterraans
Ingrediënten
2 el Silvo paprikapoeder
1 bak(jes) verse zongedroogde tomaatjes in olijfolie
6 el olijfolie
500 g pangafilet
1 zakje Maggi ovenkrokant of paneermeel
1 zak(ken) Grand Italia tagliatelle
1 zak(jes) rauwkostsalade
1 pot(ten) peper, zout
1 zak(je) geraspte kaas
3 teentje(s) knoflook (uitgeperst)
2 stuk(ken) sjalotten (fijngesneden)
Bereidingswijze
Bestrijk de pangafilets met olijfolie en kruid met peper, zout en paprikapoeder. Wentel nu door de Maggi ovenkrokant of paneermeel en bak in een droge pan aan beide zijden goudbruin en krokant.
Kook de pasta beetgaar in water met wat zout. Giet af in een vergiet.
Verhit in een ruime pan de olijfolie samen met de knoflook en sjalotjes. Doe hier de tagliatelle bij. Meng goed door elkaar en schep op de borden.
Leg de pangafilet er bovenop. Serveer met geraspte kaas en een frisse rauwkostsalade met zongedroogde tomaatjes.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
434 kcal
Vetten
22 gram
Koolhydraten
20 gram
Eiwitten
40 gram