Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Krokant gebakken pangafilet met knoflook tagliatelle

Krokant gebakken pangafilet met knoflook tagliatelle

Ingrediënten

  • 2 el Silvo paprikapoeder
  • 1 bak(jes) verse zongedroogde tomaatjes in olijfolie
  • 6 el olijfolie
  • 500 g pangafilet
  • 1 zakje Maggi ovenkrokant of paneermeel
  • 1 zak(ken) Grand Italia tagliatelle
  • 1 zak(jes) rauwkostsalade
  • 1 pot(ten) peper, zout
  • 1 zak(je) geraspte kaas
  • 3 teentje(s) knoflook (uitgeperst)
  • 2 stuk(ken) sjalotten (fijngesneden)
Krokant gebakken pangafilet met knoflook tagliatelle product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bestrijk de pangafilets met olijfolie en kruid met peper, zout en paprikapoeder. Wentel nu door de Maggi ovenkrokant of paneermeel en bak in een droge pan aan beide zijden goudbruin en krokant.
  2. Kook de pasta beetgaar in water met wat zout. Giet af in een vergiet.
  3. Verhit in een ruime pan de olijfolie samen met de knoflook en sjalotjes. Doe hier de tagliatelle bij. Meng goed door elkaar en schep op de borden.
  4. Leg de pangafilet er bovenop. Serveer met geraspte kaas en een frisse rauwkostsalade met zongedroogde tomaatjes.

    Voedingswaarde

  • Kcal 434
  • Eiwit 40 g
  • Koolhydraten 20 g
  • Vet 22 g