1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Krokant gebakken pangafilet met knoflook tagliatelle

Krokant gebakken pangafilet met knoflook tagliatelle

Krokant gebakken pangafilet met knoflook tagliatelle product foto
  • Ingredienten:

  • 2 el Silvo paprikapoeder
  • 1 bak(jes) verse zongedroogde tomaatjes in olijfolie
  • 6 el olijfolie
  • 500 g pangafilet
  • 1 bak(ken) oven krokant
  • 1 zak(ken) Grand Italia tagliatelle
  • 1 zak(jes) rauwkostsalade
  • 1 pot(ten) peper, zout
  • 1 zak(je) geraspte kaas
  • 3 teentje(s) knoflook (uitgeperst)
  • 2 stuk(ken) sjalotten (fijngesneden)
Bereiden
Bestrijk de pangafilets met olijfolie en kruid met peper, zout en paprikapoeder. Wentel nu door de oven krokant en bak in een droge pan aan beide zijden goudbruin en krokant.
Kook de pasta beetgaar in water met wat zout. Giet af in een vergiet.
Verhit in een ruime pan de olijfolie samen met de knoflook en sjalotjes. Doe hier de tagliatelle bij. Meng goed door elkaar en schep op de borden.
Leg de pangafilet er bovenop. Serveer met geraspte kaas en een frisse rauwkostsalade met zongedroogde tomaatjes.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 40 g
  • koolhydraten
  • 20 g
  • vet
  • 22 g
  • Kcal
  • 434
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie