

Mini-paasquiches met kip en rucola
Brunch
4 pers.
ca. 40 min
Hollands
Ingrediënten
1 kipfilet (PLUS Boerentrots)
500 ml kippenbouillon (van tablet)
1 ei
50 ml slagroom
50 g geraspte jong belegen kaas
1 zakje rucola (zak 85 g)
1 doos paashaaspasteibakjes (Feestelijk PLUS, 4 stuks)
Keukenmateriaal: bakplaat
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor tot 200 °C. Breng de kipfilet in de bouillon aan de kook. Kook de kipfilet in 10 min. zachtjes gaar.
Klop intussen het ei los met de slagroom. Voeg de kaas toe. Hak 3 el rucola fijn. Meng de rucola met zout en peper door het eimengsel.
Snijd de kipfilet in stukjes. Zet de pasteibakjes op de bakplaat en vul ze met het kippenvlees. Schenk er het ei-kaasmengsel bij.
Bak de gevulde pasteibakjes in de voorverwarmde oven in ongeveer 20 min. goudbruin en gaar tot miniquiches. Dek de pasteibakjes af met aluminiumfolie als ze te bruin worden.
Verdeel de rest van de rucola over een schaal. Zet er de mini-paasquiches op.