
Notenstol met spek, kaas en appel
4 pers.
ca. 10 min
Hollands
Ingrediënten
4 plakken van een PLUS FeestMoment Rijkgevulde luxe notenstol
100 g ontbijtspek (in lange plakken gesneden)
75 g verse roomkaas naturel
1 appel
Bereidingswijze
Snijd Verhit een koekenpan zonder boter of olie en bak op laag vuur 100 g ontbijtspek (in lange plakken gesneden) krokant. Verdeel 75 g verse roomkaas naturel (eventueel de variant met gember) (schaaltje 150 g) over de plakken noten stol. Snijd 1 appel met een mooie rode schil doormidden en snijd in vieren. Verwijder het klokhuis en snijd elk partje in 3 plakjes. Leg op elk plakje stol 3 plakjes appel en verdeel het spek erover.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
275 kcal
Vetten
16 gram
Koolhydraten
23 gram
Eiwitten
8 gram