Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. ontbijtmuffin met ham en ei

ontbijtmuffin met ham en ei

Ingrediënten

  • 1 el olijfolie
  • 6 champignons, in plakjes
  • 4 plakken PLUS achterham (Beter Leven)
  • 4 el belegen kaas, geraspt (Klaverland)
  • 2 el vriesverse erwtjes, ontdooid
  • 4 kleine eitjes
  • 6 sprietjes bieslook, fijngehakt
  • EXTRA muffinvorm, ingevet
ontbijtmuffin met ham en ei product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Ontbijt
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de champignonplakjes onder voortdurend roeren goudbruin.
  2. Bekleed 4 holtes van de vorm met achterham. Verdeel de kaas erover en vervolgens de erwtjes en plakjes champignon. Houd 4 plakjes champignon achter ter garnering. Breek in elke holte een eitje.
  3. Plaats de vorm in de oven en bak de eitjes in circa 15 minuten gaar. Bestrooi vlak voor serveren met fijngehakte bieslook, peper en zout naar smaak en garneer met een plakje champignon en een paar erwtjes.

Variatie

Vervang de bieslook door verse dragon.

    Voedingswaarde

  • Kcal 170
  • Eiwit 12 g
  • Koolhydraten 1 g
  • Vet 13 g