
Oranje sangria station
Drankje
16 pers.
ca. 15 min
Europees
Ingrediënten
750 milliliter witte wijn (gekoeld)
100 milliliter sinaasappellikeur (gekoeld)
350 milliliter sinas (gekoeld)
750 milliliter wit druivensap (gekoeld)
400 milliliter frisdrank sinaasappel en mandarijn (lichtbruisend)
50 milliliter limonadesiroop sinaasappel (gekoeld)
250 gram ananassen (in stukjes, diepvries)
250 gram mango's (in stukjes, diepvries)
0 sinaasappels (in halve plakjes)
0 nectarines (vruchtvlees in partjes)
0 perziken (vruchtvlees in partjes)
0 citroenen (in halve plakjes)
0 mandarijnen (in halve plakjes)
0 verse munt (aan de tak)
Bereidingswijze
1. Maak de sangria's. Schenk de wijn, sinaasappellikeur en sinas in 1 karaf. Schenk het druivensap, de lichtbruisende frisdrank en sinaasappellimonade in de andere karaf. Verdeel de 2 soorten diepvriesfruit over de karaffen en roer door.
2. Doe alle soorten fruit en de munt in verschillende bakjes en serveer bij de 2 sangria's.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
125 kcal
Vetten
2 gram
Waarvan verzadigd vet
1 gram
Koolhydraten
18 gram
Vezels
1 gram
Eiwitten
1 gram
Meer recepten in de categorie