Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Orzo Salade met gegrilde paprika, feta en pijnboompitten

Orzo Salade met gegrilde paprika, feta en pijnboompitten

Ingrediënten

  • 2 gele uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel PLUS olijfolie traditioneel
  • ½ eetlepel gemalen komijn
  • 8 eetlepels La Molisana tomatenpuree
  • 400 gram La Molisana Orzo
  • 30 gram pijnboompitten
  • 500 gram gegrilde paprika
  • 200 gram feta
  • 10 gram verse munt fijn
Orzo Salade met gegrilde paprika, feta en pijnboompitten product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Snipper 2 gele uien en 2 teentjes knoflook. Verhit 1 eetlepel PLUS olijfolie traditioneel in een koekenpan en bak de gesnipperde uien en knoflook glazig. Voeg ½ eetlepel gemalen komijn toe en bak ongeveer 1 minuut. Voeg vervolgens 8 eetlepels La Molisana tomatenpuree toe en laat de saus 2-3 minuten sudderen. Haal van het vuur.
  2. 2 Kook 400 gram La Molisana Orzo volgens de verpakking gaar. Meng de La Molisana Orzo met het tomatenmengsel. En laat dit volledig afkoelen.
  3. 3 Verhit 30 gram pijnboompitten in een pan tot deze bruin worden. Haal ze tijdig van het vuur af.
  4. 4. Snijd 500 gram gegrilde paprika in reepjes en breek 200 gram feta in stukjes. Voeg dit samen de geroosterde pijnboompitten en 8 eetlepels rozijnen bij de gekookte Orzo. Snijd een 10 gram verse munt fijn en voeg deze toe. Roer alles voorzichtig door elkaar en genieten maar.