Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Paprika feta spread met pitabrood

Paprika feta spread met pitabrood

Ingrediënten

  • 1 stuk Paprikamix
  • 200 gram Feta
  • 2 tenen Knoflook
  • 2 eetlepel Griekse yoghurt
  • 4 stuks Pitabroodjes
Paprika feta spread met pitabrood product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hapje
Recipes/Time Ca. 40 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Verwarm de oven voor op 230 graden. Bak de paprika in de oven tot de buitenkant zwart is en de binnenkant zacht, ongeveer 30 minuten. Laat even afkoelen en verwijder dan het zwarte velletje en de pitjes.
  2. 2. Voeg de feta, paprika, knoflook en Griekse yoghurt aan een blender of foodprocessor toe. Pureer tot een gladde saus.
  3. 3. Serveer met in puntjes gesneden gebakken pita brood.

    Voedingswaarde

  • Kcal 442
  • Eiwit 18 g
  • Koolhydraten 61 g
  • waarvan suikers 2
  • Vet 12 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 8
  • Vezels 3