

Parelcouscous salade met geroosterde bieten en feta
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 45 min
7.86 voor 4 pers.
Ingrediënten
600 gram Bieten
4 eetlepel Olijfolie
1 stuk Citroen
1 stuk Rode uien
300 gram Parelcouscous
200 gram Feta
10 gram Dille
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de bieten en snij in partjes. Meng met 1 el olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de bietjes over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster de bietjes 30 minuten. Laat afkoelen.
2. Meng intussen de resterende 3 el olijfolie met het sap van een halve citroen. Snijd de helft van de rode ui in halve ringen en voeg toe aan de dressing. Bereid de parelcouscous zoals op de verpakking vermeld staat.
3. Meng de biet met de dressing en parelcouscous. Verbrokkel de feta en meng samen met de dille door de salade heen. Dien direct op.
Meer recepten in de categorie