
Pasta Pesto Perfecto
Hoofdgerecht
Italiaans
Ingrediënten
300 gram Grand'Italia Penne Tradizionali
1 el Olijfolie
185 gram Grand’Italia Pesto alla Genovese
150 gram Mozzarella balletjes naturel (Galbani)
300 gram Snoeptomaatjes
2 stuks Gekleurde puntpaprika’s (1 rode en 1 gele)
4 takjes Basilicum
Bereidingswijze
1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat uitlekken. Besprenkel met de olijfolie.
2. Voeg de pasta toe aan een grote kom en meng de pesto erdoor. Laat de mozzarella balletjes uitlekken. Halveer de snoeptomaatjes. Voeg ¾ van de snoeptomaatjes toe aan de pasta samen met de mozzarella balletjes.
3. Snijd de puntpaprika in ringetjes en voeg toe. Meng alles goed door elkaar.
Verdeel de pasta pesto over de borden, gevolgd door de overige snoeptomaatjes. Pluk de basilicum en garneer de pasta met de basilicum.
Pasta Pesto Perfecto! Proef de échte pesto smaak van Grand’Italia en verrijk je pasta pesto met heerlijke snoeptomaatjes en kleurrijke puntpaprika’s voor een echte smaaksensatie en vitamineboost.