
Pestorollade met krokante coppa en bimi
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 60 min
Italiaans
Ingrediënten
2 theelepels PLUS Pijnboompitten
1 eetlepel PLUS Olijfolie
60 gram PLUS Italiaanse Coppa Tradition
15 gram Melkan Parmigiano Reggiano
200 gram Bimi
8 stuks PLUS Zongedroogde tomaatjes
1 stuk Takje basilicum
1 eetlepel Balsamicoazijn
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor tot 160 ºC. Bereid de rollade volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudgeel en schud ze op een bord.
2. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de plakjes coppa in 2-3 min. aan beide kanten krokant. Leg ze ook op een bord. Rasp de kaas.
3. Snijd een dun plakje van bimi. Kook de bimi in water met zout in 4 min. beetgaar.
4. Leg de bimi op 4 borden. Besprenkel met de balsamicoazijn. Breng op smaak met peper en bestrooi met de kaas.
5. Snijd de rollade in plakjes en leg bij de bimi. Garneer de rollade met de coppa, tomaatjes, pijnboompitten en blaadjes van het takje basilicum.
Tip
Serveer met Feestelijk PLUS Ovenmix krieltjes.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
506 kcal
Vetten
34 gram
Waarvan verzadigd vet
8 gram
Koolhydraten
8 gram
Waarvan suikers
6 gram
Vezels
4 gram
Eiwitten
41 gram
Zout
12.70 gram
Meer recepten in de categorie