Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pindakaaskoekjes met M&M’s

Pindakaaskoekjes met M&M’s

Ingrediënten

  • 100 gram M&M's choco
  • 100 gram M&M's pinda
  • 180 gram pindakaas
  • 110 gram roomboter
  • 100 gram lichte basterdsuiker
  • 50 gram suiker
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 160 gram bloem
Pindakaaskoekjes met M&M’s product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. + Mixer met garde
  2. 1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  3. 2. Hak de M&M’s pinda en de helft van de M&M’s choco grof. Snijd de roomboter (kamertemperatuur) in stukken.
  4. 3. Klop met een mixer met garden de roomboter zacht en voeg de basterd- en de kristalsuiker toe. Mix het geheel in 1 minuut glad. Voeg de pindakaas, het bakpoeder en de bloem toe en kneed met je hand tot een stevige deegbal. Voeg tot slot de grofgehakte M&M’s toe.
  5. 4. Rol balletjes van het deeg, leg op een met bakpapier beklede bakplaat en druk zachtjes aan. Duw voorzichtig wat van de resterende M&M’s choco bovenop de koekjes en bak in de oven in 8-10 minuten gaar en goudbruin. Laat de koekjes afkoelen op een rooster tot ze hard zijn.
  6. 5. Serveer de koekjes na het eten bij de koffie!

    Voedingswaarde

  • Kcal 907
  • Eiwit 19 g
  • Koolhydraten 105 g
  • waarvan suikers 73
  • Vet 44 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 10
  • Vezels 3