1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. PLUS appétit kalkoenfricandeau met pepersaus

PLUS appétit kalkoenfricandeau met pepersaus

PLUS appétit kalkoenfricandeau met pepersaus product foto
  • Ingredienten:

  • 50 g boter
  • 1 stuk(ken) PLUS appétit kalkoenfricandeau met pepersaus
  • 1 pak(je) duopak krielaardappeltjes
  • 2 blik(ken) Provençaalse groenten (Bonduelle)
  • 125 ml slagroom
  • 1 bak(jes) champignons (fijngesneden)
  • 1 fles(jes) olijfolie
  • 1 stuk(ken) ui (fijngesneden)
  • 1 zak(je) verpakking Parrano geraspte kaas
  • 1 stuk(ken) paprika (in blokjes gesneden)
Bereiden
Verwijder de deksel van de kalkoenfricandeau en zet in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 30-35 minuten. Af en toe met de braadjus bedruipen.
Verhit vervolgens een koekenpan met boter en bak de aardappeltjesgoudbruin.
Bak daarnaast de ui, champignons en paprika met wat olie licht aan en breng samen met de slagroom aan de kook. De kalkoenfricandeau uit de oven nemen, de saus aan de pan toevoegen en de fricandeau in plakken snijden.
Als laatste de Provençaalse groenten verwarmen in een pannetje.
Leg het vlees samen met de aardappeltjes op het bord en serveer met de saus en de groenten. Bestrooi de groenten met geraspte kaas.
Variatie
Dranktip: Grolsch Lentebok bier
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 35 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 36 g
  • koolhydraten
  • 18 g
  • vet
  • 44 g
  • Kcal
  • 599
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie