
PLUS appétit kalkoenfricandeau met pepersaus
4 pers.
ca. 35 min
Frans
Ingrediënten
50 g boter
1 stuk(ken) PLUS appétit kalkoenfricandeau met pepersaus
1 pak(je) duopak krielaardappeltjes
2 blik(ken) Provençaalse groenten (Bonduelle)
125 ml slagroom
1 bak(jes) champignons (fijngesneden)
1 fles(jes) olijfolie
1 stuk(ken) ui (fijngesneden)
1 zak(je) verpakking Parrano geraspte kaas
1 stuk(ken) paprika (in blokjes gesneden)
Bereidingswijze
Verwijder de deksel van de kalkoenfricandeau en zet in een
 voorverwarmde oven op 180°C gedurende 30-35 minuten. Af en toe met de braadjus bedruipen.
Verhit vervolgens een koekenpan met boter en bak de aardappeltjesgoudbruin.
Bak daarnaast de ui, champignons en paprika met wat olie licht aan en breng samen met de slagroom aan de kook. De kalkoenfricandeau uit de oven nemen, de saus aan de pan toevoegen en de fricandeau in plakken snijden.
Als laatste de Provençaalse groenten verwarmen in een pannetje.
Leg het vlees samen met de aardappeltjes op het bord en serveer met de saus en de groenten. Bestrooi de groenten met geraspte kaas.
Variatietip!
Dranktip: Grolsch Lentebok bier
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
599 kcal
Vetten
44 gram
Koolhydraten
18 gram
Eiwitten
36 gram