Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. PLUS appétit kalkoenfricandeau met pepersaus

PLUS appétit kalkoenfricandeau met pepersaus

Ingrediënten

  • 50 g boter
  • 1 stuk(ken) PLUS appétit kalkoenfricandeau met pepersaus
  • 1 pak(je) duopak krielaardappeltjes
  • 2 blik(ken) Provençaalse groenten (Bonduelle)
  • 125 ml slagroom
  • 1 bak(jes) champignons (fijngesneden)
  • 1 fles(jes) olijfolie
  • 1 stuk(ken) ui (fijngesneden)
  • 1 zak(je) verpakking Parrano geraspte kaas
  • 1 stuk(ken) paprika (in blokjes gesneden)
PLUS appétit kalkoenfricandeau met pepersaus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 35 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwijder de deksel van de kalkoenfricandeau en zet in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 30-35 minuten. Af en toe met de braadjus bedruipen.
  2. Verhit vervolgens een koekenpan met boter en bak de aardappeltjesgoudbruin.
  3. Bak daarnaast de ui, champignons en paprika met wat olie licht aan en breng samen met de slagroom aan de kook. De kalkoenfricandeau uit de oven nemen, de saus aan de pan toevoegen en de fricandeau in plakken snijden.
  4. Als laatste de Provençaalse groenten verwarmen in een pannetje.
  5. Leg het vlees samen met de aardappeltjes op het bord en serveer met de saus en de groenten. Bestrooi de groenten met geraspte kaas.

Variatie

Dranktip: Grolsch Lentebok bier

    Voedingswaarde

  • Kcal 599
  • Eiwit 36 g
  • Koolhydraten 18 g
  • Vet 44 g