Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Ravioli met kaas, broccoli en pastasaus

Ravioli met kaas, broccoli en pastasaus

Ingrediënten

  • 300 g panklare broccoli roosjes
  • 2 el Silvo Peterselie
  • 250 g Pastella Ravioli kaas
  • 150 g PLUS hamblokjes
  • 1 zak(je) bertolli Pastasaus Kaas & Basilicum
  • 80 g Parrano Raspsnippers
  • 1 Ciabatta afbakbrood
Ravioli met kaas, broccoli en pastasaus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Kook ondertussen de broccoli in 4 minuten in water met zout beetgaar. Gebruik hiervoor een grote pan zodat alle overige ingrediënten erbij kunnen. Giet de broccoli af, voeg de pastasaus toe en verwarm deze al roerende.
  3. Schep als laatste de ravioli en de hamreepjes erdoor en verwarm even door.
  4. Verdeel de ravioli met broccoli en pastasaus over 4 borden. Strooi er wat peterselie en Parmezaanse kaas over. Serveer met vers afgebakken ciabattabrood.

    Voedingswaarde

  • Kcal 356
  • Eiwit 25 g
  • Koolhydraten 33 g
  • Vet 15 g