
Ravioli met kaas, broccoli en pastasaus
4 pers.
ca. 15 min
Italiaans
Ingrediënten
300 g panklare broccoli roosjes
2 el Silvo Peterselie
250 g Pastella Ravioli kaas
150 g PLUS hamblokjes
1 zak(je) bertolli Pastasaus Kaas & Basilicum
80 g Parrano Raspsnippers
1 Ciabatta afbakbrood
Bereidingswijze
Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook ondertussen de broccoli in 4 minuten in water met zout beetgaar. 
 Gebruik hiervoor een grote pan zodat alle overige ingrediënten erbij kunnen. Giet de broccoli af, voeg de pastasaus toe en verwarm deze al roerende. 
Schep als laatste de ravioli en de hamreepjes erdoor en verwarm even door.
Verdeel de ravioli met broccoli en pastasaus over 4 borden. Strooi er wat peterselie en Parmezaanse kaas over. Serveer met vers afgebakken ciabattabrood.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
356 kcal
Vetten
15 gram
Koolhydraten
33 gram
Eiwitten
25 gram