Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Ravioli met kaas, broccoli en pastasaus

Ravioli met kaas, broccoli en pastasaus

Ravioli met kaas, broccoli en pastasaus product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 300 g panklare broccoli roosjes
  • 2 el Silvo Peterselie
  • 250 g Pastella Ravioli kaas
  • 150 g PLUS hamblokjes
  • 1 zak(je) bertolli Pastasaus Kaas & Basilicum
  • 80 g Parrano Raspsnippers
  • 1 Ciabatta afbakbrood
Bereiden
Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook ondertussen de broccoli in 4 minuten in water met zout beetgaar. Gebruik hiervoor een grote pan zodat alle overige ingrediënten erbij kunnen. Giet de broccoli af, voeg de pastasaus toe en verwarm deze al roerende.
Schep als laatste de ravioli en de hamreepjes erdoor en verwarm even door.
Verdeel de ravioli met broccoli en pastasaus over 4 borden. Strooi er wat peterselie en Parmezaanse kaas over. Serveer met vers afgebakken ciabattabrood.

Voedingswaarde

eiwit
25 g
koolhydraten
33 g
vet
15 g
Kcal
356