1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Ravioli met kaas, broccoli en pastasaus

Ravioli met kaas, broccoli en pastasaus

Ravioli met kaas, broccoli en pastasaus product foto
  • Ingredienten:

  • 300 g panklare broccoli roosjes
  • 2 el Silvo Peterselie
  • 250 g Pastella Ravioli kaas
  • 150 g PLUS hamblokjes
  • 1 zak(je) bertolli Pastasaus Kaas & Basilicum
  • 80 g Parrano Raspsnippers
  • 1 Ciabatta afbakbrood
Bereiden
Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook ondertussen de broccoli in 4 minuten in water met zout beetgaar. Gebruik hiervoor een grote pan zodat alle overige ingrediënten erbij kunnen. Giet de broccoli af, voeg de pastasaus toe en verwarm deze al roerende.
Schep als laatste de ravioli en de hamreepjes erdoor en verwarm even door.
Verdeel de ravioli met broccoli en pastasaus over 4 borden. Strooi er wat peterselie en Parmezaanse kaas over. Serveer met vers afgebakken ciabattabrood.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 25 g
  • koolhydraten
  • 33 g
  • vet
  • 15 g
  • Kcal
  • 356
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie