Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Raviolini met saucijs en tomatensaus

Raviolini met saucijs en tomatensaus

Ingrediënten

  • 2 PLUS varkenssaucijzen (Beter Leven)
  • 1 venkel- knol
  • 2 el milde olijfolie
  • 1 tl venkelzaad
  • 1 blik gepelde tomaten
  • 2 pakken verse raviolini basilicum en provolone
  • 1 citroen, uitgeperst
  • 75 g rucola
  • 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
  • EXTRA mandoline of scherp mes
Raviolini met saucijs en tomatensaus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 40 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Snij het velletje van de saucijzen in en haal het eraf. Snij het worstvlees in stukjes. Snij de venkel in heel dunne plakjes, met een mandoline of een scherp mes. Verhit 1 el olie in een hapjespan en bak het worstvlees in ± 5 min. bruin. Voeg de helft van de venkel en het venkelzaad toe en bak 1 min. mee. Voeg de tomaten toe en laat op laag vuur 30 min. stoven met de deksel op de pan. Roer regelmatig.
  2. 2 Bereid de raviolini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de rest van de venkel met 1 el olie en citroensap naar smaak. Giet de pasta af en meng met de tomatensaus. Verdeel over de borden met de rucola en leg er een beetje venkelsalade op. Bestrooi naar smaak met Parmezaanse kaas. "

    Voedingswaarde

  • Kcal 685
  • Eiwit 28 g
  • Koolhydraten 49 g
  • Vet 41 g