

Romige tagliatelle met gerookte zalm
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
10.41 voor 4 pers.
Ingrediënten
300 gram Tagliatelle
1 stuk Uien
400 gram Champignons
1 eetlepel Plus olijfolie
200 gram Spinazie
150 gram Garlan
100 gram Plus gerookte noorse zalm
50 gram Parmigiano
Bereidingswijze
1. Kook de tagliatelle in gezouten water zoals op de verpakking vermeld staat al dente.
2. Snipper intussen de ui en snijd de champignons in plakjes.
3. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui aan tot dit zacht begint te worden. Voeg de champignons toe en bak mee tot deze bruin beginnen te kleuren.
4. Voeg, wanneer de pasta bijna klaar is, de roomkaas toe aan de pan met een juslepel pastawater. Roer door tot een dikke saus. Voeg de spinazie toe en bak kort mee tot dit geslonken is. Breng de saus verder op smaak met peper en indien nodig zout.
5. Snijd intussen de zalm in reepjes en voeg toe aan de saus, samen met de gekookte pasta. Voeg indien nodig meer pastawater toe om de saus wat dunner te maken, het dikt nog in wanneer het afkoelt.
6. Dien de pasta op gegarneerd met de Parmezaanse kaas.
Meer recepten in de categorie