
Sesambagels met serranoham
4 pers.
ca. 25 min
Ingrediënten
4 PLUS (niet afgebakken) sesambagels
4 eetlepels PLUS roomboter
100 gram serranoham (Puur van Smaak van PLUS)
4 eieren (GIJS)
1 zak rucola (a 100 g)
Extra nodig: bakpapier
Bereidingswijze
1 Verwarm de oven voor op 190 graden. Halveer 4 PLUS (niet afgebakken) sesambagels, bestrijk de snijvlakken met 4 eetlepels PLUS roomboter en beleg de onderkant van de bagel met 100 gram serranoham (Puur van Smaak van PLUS).
2 Leg de bagels op een met bakpapier beklede bakplaat en breek voorzichtig 4 eieren (GIJS) boven de openingen van de bagels.
3 Bak ze in ca. 10 min. lekker krokant tot het eiwit gestold is en de eidooier nog zacht is. Bestrooi met peper en zout naar smaak en serveer met een toefje rucola.
Variatietip!
Liever vegetarisch? Vervang de serranoham door gesneden plakjes avocado.
Meer recepten in de categorie