Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Sesambagels met serranoham

Sesambagels met serranoham

Ingrediënten

  • 4 PLUS (niet afgebakken) sesambagels
  • 4 eetlepels PLUS roomboter
  • 100 gram serranoham (Puur van Smaak van PLUS)
  • 4 eieren (GIJS)
  • 1 zak rucola (a 100 g)
  • Extra nodig: bakpapier
Sesambagels met serranoham product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Ontbijt
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Verwarm de oven voor op 190 graden. Halveer 4 PLUS (niet afgebakken) sesambagels, bestrijk de snijvlakken met 4 eetlepels PLUS roomboter en beleg de onderkant van de bagel met 100 gram serranoham (Puur van Smaak van PLUS).
  2. 2 Leg de bagels op een met bakpapier beklede bakplaat en breek voorzichtig 4 eieren (GIJS) boven de openingen van de bagels.
  3. 3 Bak ze in ca. 10 min. lekker krokant tot het eiwit gestold is en de eidooier nog zacht is. Bestrooi met peper en zout naar smaak en serveer met een toefje rucola.

Variatie

Liever vegetarisch? Vervang de serranoham door gesneden plakjes avocado.