Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Sinterklaas pizza mijters

Sinterklaas pizza mijters

Ingrediënten

  • 1 rol PLUS vers pizzadeeg (verpakking 385 gram)
  • PLUS Sugo kruiden (pak 390 gram)
  • PLUS Paprika zoetpunt (2 stuks)
  • 4 plakken kaas, bijvoorbeeld PLUS Goudse jong belegen (48+)
Sinterklaas pizza mijters product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Borrel
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor volgens de aanwijzingen bij het pizzadeeg.
  2. Haal het deeg uit de verpakking en rol uit met een deegroller, om deze dunner te maken. Snijd het deeg in rechte stroken, hier maak je rechthoeken van. Snijd deze diagonaal om er driehoeken van te maken. Leg de driehoeken op een met bakpapier beklede bakplaat en smeer ze in met Sugo tomatensaus.
  3. Snijd 2 plakken kaas in dunne reepjes en leg ze op de driehoeken in een kruis om er mijters van te maken.
  4. Snijd de zoete puntpaprika’s in kleine stukjes en leg deze om het kaas-kruis heen, op de tomatensaus. Snijd de overige 2 plakken kaas in dunne reepjes.
  5. Bak de pizzapunten 10 minuten, beleg ze nog een keer met reepjes kaas op het bestaande kruis. Bak ze daarna nog 2 minuten.

    Voedingswaarde

  • Kcal 817
  • Eiwit 43 g
  • Koolhydraten 50 g
  • Vet 48 g