
Sinterklaas pizza mijters
4 pers.
ca. 20 min
Ingrediënten
1 rol PLUS vers pizzadeeg (verpakking 385 gram)
PLUS Sugo kruiden (pak 390 gram)
PLUS Paprika zoetpunt (2 stuks)
4 plakken kaas, bijvoorbeeld PLUS Goudse jong belegen (48+)
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor volgens de aanwijzingen bij het pizzadeeg.
2. Haal het deeg uit de verpakking en rol uit met een deegroller, om deze dunner te maken. Snijd het deeg in rechte stroken, hier maak je rechthoeken van. Snijd deze diagonaal om er driehoeken van te maken. Leg de driehoeken op een met bakpapier beklede bakplaat en smeer ze in met Sugo tomatensaus.
3. Snijd 2 plakken kaas in dunne reepjes en leg ze op de driehoeken in een kruis om er mijters van te maken.
4. Snijd de zoete puntpaprika’s in kleine stukjes en leg deze om het kaas-kruis heen, op de tomatensaus. Snijd de overige 2 plakken kaas in dunne reepjes.
5. Bak de pizzapunten 10 minuten, beleg ze nog een keer met reepjes kaas op het bestaande kruis. Bak ze daarna nog 2 minuten.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
817 kcal
Vetten
48 gram
Koolhydraten
50 gram
Eiwitten
43 gram