In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spicy hamburger deluxe

Spicy hamburger deluxe

Spicy hamburger deluxe product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 500 g Gemengd gehakt
  • 2 Teentjes knoflook
  • Peper
  • Zout
  • 1 Ei
  • 2 el Paneermeel
  • 2 el Olijfolie
  • 1 Zakje gesneden uiringen
  • 1 Zakje gekruide aardappelpartjes
  • 4 Italiaanse bollen
  • 1 Flacon Remia smokey hot cocktail BBQ Sauce
  • 1 Zakje gesneden ijsbergsla
  • 2 Tomaten
  • 1 Bosje bieslook
Bereiden
Verwarm de oven voor op 210 graden.
Pers de knoflook met een knoflookpers en snijd de tomaten in plakjes.
Kruid het gehakt met peper, zout en knoflook. Meng hier het ei en de paneermeel doorheen en vorm 4 hamburgers.
Verhit een koekenpan met wat olijfolie en bak de hamburgers om en om gaar en goudbruin. Bak in dezelfde pan de uiringen bruin.
Bak vervolgens in een andere hete koekenpan de aardappelpartjes goudbruin en gaar met wat olijfolie.
Bak de broodjes af in de oven, bestrijk ze vervolgens met de saus en leg hierop wat ijsbergsla. Leg hierop de hamburger, een plak tomaat en de gebakken uiringen. Garneer met gesneden bieslook.
Serveer de aardappeltjes bij de hamburger samen met wat extra saus.
Variatie
Bak de hamburgers gaar op de BBQ!

Voedingswaarde

eiwit
31 g
koolhydraten
39 g
vet
39 g
Kcal
618